Fisken

Var och simmade igår igen. Skönt det där. Gick lite senare för att undvika andra glada motionsplaskare. Och vår strategi fungerade, efter ett tag var det alldeles tomt i bassängen och Snusmumriken och jag passade på att ta tid på våra simtalanger. Först bröst, sen crawl. Imponerande tyckte jag när jag lyckats crawla en längd (25 m) på ung 17 sekunder. Tills jag insåg att barnen (ja barn) som simtränade i banan jämte hade simmat samma längd på samma tid, men dubbelt upp. Jag har lite att jobba på. Bland annat att klura ut hur jag undviker att få håret blött trots att jag har på mig jordens tajtaste badmössa. Är det inte meningen att de ska motverka blött hår?

Undrar sa flundran. Fisken.


Kommentarer
Postat av: Maja-Stina

:) Så nyfiken varför Snusmumriken kallas Snusmumrik...?

2009-09-11 @ 09:04:59
URL: http://www.majastina.driftig.nu
Postat av: Snusmumriken

Här finns tips: http://sv.wikipedia.org/wiki/Snusmumriken

2009-09-11 @ 11:13:40
Postat av: martina

Tja, Snusmumriken hann visst före med sin egen förklaring. Min är kort och gott att jag gillar att kalla Snusmumriken för Snusmumrik :)

2009-09-13 @ 22:48:23
URL: http://precisprecis.blogg.se/
Postat av: Maja-Stina

Du verkar hur bra som helst, Snusmumriken. Du får gärna ta en resa med Martina till Alingsås inom kort. Här bjuds på äventyr. Till dess läser vi in oss på Farlig midsommar. Så har vi nåt att tala om, menar jag ;)

2009-09-14 @ 09:40:52
URL: http://www.majastina.driftig.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0