Lata dagar

Jag är trött trött trött. Det är januari, dunkelt och pissväder, och jag går just nu bara omkring och tänker på hur fruktansvärt slö jag känner mig. Då blir det lätt lite för många lata dagar. Och när det blivit alldeles för många lata dagar mellan de dagar jag egentligen borde göra rent kattlådan, då blir jag av någon anledning slöare än någonsin. Men idag kavlade jag upp ärmarna och tog tag i skiten.

Förberedelser
Det brukar gå åt någon rulle toapapper bara för att täta igen alla ingångar till luftvägarna. En pappersboll i varsin näshåla och sen minst två varv med toapapper runt näsa och mun. Helgardering är det som gäller!
 
Extremt känsligt luktsinne

Utförande
Finns egentligen inte så mycket att säga om den biten. Inte mer än att jag gör mitt bästa för att knipa igen alla eventuella glipor mellan papper och näsa/mun, samtidigt som jag försöker skrapa ner sanden i en plastpåse. Det är inga dofter av rosor som sprider sig i mitt lilla lilla badrum precis.

Kritiskt stadium
Då springer jag fort som fan ut med soporna.

Resultat
En ren kattlåda och en glad men tyvärr också oftast skitnödig Simba.

Uppföljning
Lovar mig själv att inte låta de lata dagarna bli för många.

Dagens glädjekälla:
Dagdrömmen om sommaren. Finns just nu bara ett ställe jag skulle vilja vara på, och det är på en speciell plats på vår strand utanför vårt hotell i Kroatien...i solen! Är det någon som är sugen på att följa med i sommar? På ScandJet finns alltid billiga resor till Kroatien. Kolla scandjet.se och hör av er om ni funderar på att åka! Jag är garanterat där.

OK, en glädjekälla till. Ett telefonsamtal precis innan jag satte mig för att skriva det här :o)


Kommentarer
Postat av: Jennie

Hahaha. Du är för rolig du. Ser det framför mig där när du tömmer lådan. Blä ;)

2009-01-21 @ 09:32:28
URL: http://jennieadato.blogg.se/
Postat av: Anonym

puss syster du är bäst ;-)

2009-01-21 @ 19:40:11
Postat av: Anonym

puss syster du är bäst ;-)

2009-01-21 @ 19:40:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0