Ingen återblick

Mycket skoj och mindre intressant som hänt. Känner därför inte att det är någon större mening att blicka tillbaka och tråka ut. Planerar istället detta framöver:

1. Jobbar en vecka till. Kanske är jag galen som tar det hela med ett lugn jag själv inte vet var det kommer ifrån. Är förväntansfull. Ska söka jobb, ska kolla upp vad som krävs för att starta firma, ska läsa sommarkurs på distans. Skön känsla i magen.

2. Ska börja varje dag med skönsång i duschen.

3. Ska slänga ut allt gammalt som ligger i garderoben och tar plats. Eller, inte slänga. Skänka. Kanske ta med en säck till kusin i Karlshamn som brukar bli glad.

4. Ska fylla den tömda garderoben med nyinköpta fynd. Och kanske leta efter fler.

5. Ska ägna timmar åt mamma och familj.

6. Ska fira någons student :)

7. Ska övertyga syster om att ett presentkort på Scoop VERKLIGEN är det jag vill ha. Eller sandalerna jag spanat in, om hon nu hellre vill köpa dem .

8. Ska spendera otaliga timmar i solen med en och annan förfriskning.

9. Ska bli hurtbulle. Kanske faktiskt börja använda mina nya Nike+iPod-skor.

Bland annat.


Ett klappande hjärta

Tänkte egentligen skriva om något helt annat ikväll, men 2 saker fick mig att ändra mina planer. 1. Hela min kropp skriker av smärta och trötthet efter en 8 km lång spring/gårunda. 2. Första delfinalen i Eurovision Song Contest står på. Och det är just denna andra anledning som fick mig att tänka om och istället ta upp det här:

Ni som känner mig väl vet att jag vid internationella tillställningar brukar hålla på en helt annan nation än Sverige. Om det är för att jag verkligen tycker att de är bättre eller om det istället handlar om att jag gillar att vara en kärring mot strömmen, det skiftar från gång till tillfälle.

MEN idag medger jag villigt att den svenska delen i mitt hjärta klappar extra snabbt. Jag är stolt över att Sverige skickar kvalitet. Det går liksom alltid att räkna med. Men mest stolt är jag över Malena. Hon är helt galet underbar. Som artist, som sångerska, som person (nu känner jag visserligen inte henne personligen, men grundar mina åsikter på de intervjuer jag sett med henne). Ja, jag började nästa gråta av stolthet när jag låg i badet och hon stod på scen och sjöng. Urlöjligt, jag vet. Där skyller jag på ett hjärta som klappar även för schlagern.



God natt och på återseende. Jag håller tummarna för Malena.

Tillägg 22.51: YES!


Disruptive Media 2

Hann du inte heller följa Disruptive Media-konferensen live i fredags? Ingen panik.
Titta på föreläsningarna nu istället »


Glad för fint

Fin tanke. Fin Snusmumrik. Fina presenter. Fina dagar. Glad jag.

Finaste tröjan   Finaste sjalen  


Disruptive Media

Skulle helst vilja vara på plats, men gör mitt bästa för att följa livesändningen från Disruptive Media-konferensen i Sthlm. Kolla! 


Grym!

Vi var grymma. Jag var grym, Lotta var grym, Ann och alla andra som tog sig runt de ca 5 km i Slottsskogen på VårRuset idag, var grymma. Helt enkelt grymma! Måste jag ens nämna att jag är enormt stolt också?

Dagens glädjekälla:
Snusmumriken. Du ligger i topp på min lista.


Mjukisbloggare

Vill tipsa om en fluffig och rastlös bloggare. Han heter Maru.


"I eat cat grass with a cool pose"

För övrigt har det varit en riktigt förträfflig dag. Jag går och lägger mig nöjd ikväll.


RSS 2.0